Accessoires

Met het selecteren van de juiste accessoires heeft u de mogelijkheid om de finishing touch aan te brengen aan uw badkamer. Hierbij kunt u denken aan een handige soap dispenser, of wellicht heeft u juist behoefte aan een heerlijke warme badkamermat, gecomplimenteerd met een bijpassende handdoeken set. De mogelijkheden zijn eindeloos. In dit segment hebben we een aantal partners geselecteerd die mooie ideeën aanbieden ter inspiratie.

Onze huisstijl

Een badkamer is niet compleet zonder de juiste accessoires. In onze brochure staan leuke ideeën over hoe u met kleine toevoegingen een mooie badkamer kunt creëren.
Accessoires_Galvano

vtwonen

Het creëren van een tijdloze badkamerervaring is één van de speerpunten vtwonen. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen in de brochure vtwonen baden.
Accessoires_Galvano

Looox

Looox is specialist in het complementeren van een badkamer. In hun brochure staan verschillende thema’s en stijlen om ieder badruimte compleet te maken.
Accessoires_Looox

Geesa

Geesa is al 135 jaar gespecialiseerd in het maken van accessoires voor stijlvolle badkamers. De brochure is verzameling van tijdloze en inspirerende ideeën voor uw badkamer.
Accessoires_Geesa

Tiger

Accessoires_Looox

Geesa

Accessoires_Geesa
Showroom_homepage

Bezoek de showroom

In onze showroom aan de IJburglaan in Amsterdam vindt u diverse trends en inspiratie op het gebied van vloeren, badkamers en styling. U kunt een afspraak inplannen met Marco.

Header_accessoires

Styling

Met mooie zachte handdoeken, een heerlijke geurkaars en wat groen maakt u van uw badkamer een echte spa-ervaring. Voor mooie styling producten kunt u in onze webshop terrecht.