Sanitair

Bij sanitair denken we aan gebruiksgemak, onderhoud en natuurlijk esthetiek. Het is van belang dat de verschillende elementen van de badkamer op elkaar zijn afgestemd, en daarin is sanitair een cruciaal element. Bath, Floor and more werkt samen met verschillende specialisten op dit gebied, zij zijn ideaal als inspiratiebronnen. Hieronder vindt u de links naar de desbetreffende brochures en websites.

Onze huisstijl

Ook voor mooie én functionele sanitaire producten kunt u bij ons terecht. In deze brochure kunt u veel inspiratie opdoen over welke producten het beste passen bij uw ideale badkamer.
Galvano_sanitair

vtwonen

De brochure van vtwonen is een ideaal medium om inspiratie op te doen bij de keuze van uw sanitair. De brochure inspireert omdat het verschillende elementen weet samen te brengen.

Sanitair_vtwonen

Catalano

Stijlvolle mediterraanse badkamers en sanitair. Catalano Horizon neemt u mee op reis. Bent u op zoek naar sanitaire producten die uw badkamer verrijken, neem dan een kijkje in de brochure.

Sanitair_Catalano

Novellini

Novellini staat voor 50 jaar expertise in Wellness. Zij hebben een prachtige sanitaire producten en veel meer. Voor Italiaanse klasse, check de brochure.
Novellini_sanitair_baden

Tres Griferia

De ideale water- of douchestraal. Hoe mooi een badkamer ook is, zonder de ideale waterstralen is de badkamerbeleving niet optimaal. Tres Griferia biedt met de brochure The Water Effect inzage in oplossingen die een mooie aanvulling kunnen zijn voor badkamers.

Sanitair_Tres_Griferia

Vola

Deense vakmanschap en kwaliteit. Vola combineert wellness en welzijn met functionaliteit en esthetiek. Bij Vola kunt u terecht voor een brede assortiment aan sanitaire producten en accessoires. Voor inspiratie kunt u de brochure bekijken.
Sanitair_Vola

Paffoni

Paffoni heeft een zeer brede en kwalitatief uitstekende collectie van onder andere kranen en fonteinen. Deze vindt u in de brochure Bathroom.
Sanitair_Paffoni

Treemme Rubinetterie

Kranen, douchekoppen en bedieningspanelen. Treemme heeft een zeer uitgebreide en gedetailleerde assortiment van deze producten. Deze staan in de onderstaande brochure.

Sanitair_Treemme_Rubinetterie

Sealskin Duka

Hoe kunt u keer op keer plezier beleven aan uw douche? Is het makkelijk in onderhoud en gebruik? Kwaliteit zit in details. Sealskin Duka besteedt veel aandacht aan auto-close en easy- clean systemen. Hun brochure is zeer informatief en kan u helpen om de juiste keuzes te maken voor de optimale badkamerbeleving.
Sanitair_Sealskin_Duka

Xenz

Een bad op maat, één van de grootste uitdagingen bij het samenstellen van uw ideale badkamer. Xenz helpt u daarbij. Met een gedetailleerde collectie van mooie baden maken zij inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn.  Daarnaast hebben ze in hun brochure ook een verzameling van mooie douchcabines en kranen.

Sanitair_Xenz

Easy Drain

Waterafvoer is van groot belang. Easy Drain is een pionier op dit gebied en biedt efficiënte en onderhoudsarme douchegoten. In de brochure kunt u hier meer over lezen.
Sanitair_Easydrain

Hansgrohe

Innovatie, design, kwaliteit en service: dit zijn de kernbegrippen die de producten van Hansgrohe omschrijven. Hansgrohe is een specialist op het gebied van douchebeleving.

Sanitair_Hans_Grohe
Showroom_homepage

Bezoek de showroom

In onze showroom aan de IJburglaan in Amsterdam vindt u diverse trends en inspiratie op het gebied van vloeren, badkamers en styling. U kunt een afspraak inplannen met Marco.

Header_accessoires

Styling

Met mooie zachte handdoeken, een heerlijke geurkaars en wat groen maakt u van uw badkamer een echte spa-ervaring. Voor mooie styling producten kunt u in onze webshop terrecht.