Badkamermeubels

Badkamermeubels zijn cruciaal bij het inrichten van jouw ideale badkamer. Voor inspiratie hebben we een aantal brochures van onze partners hieronder een op een rij gezet. Klassiek of modern, strak of kleurrijk, onze partners bieden een ruime keuze aan mogelijkheden. Voor advies kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Onze huisstijl

Onze huisleverancier heeft een prachtige collectie samengesteld, ideaal om inspiratie op te doen voor mooie badkamermeubels. Deze brochure is een must-see.
Galvano_brochure_foto1

vtwonen

Bent u opzoek naar badkamermeubels om een mooie spa look te creëren? Neem dan even een kijkje in de brochure van vtwonen en laat je verrassen.

Badkamer_vtwonen1

Villeroy & Boch

Villeroy en Boch inspireert om van uw badkamer een mooie relaxte ruimte te maken, een plek om heerlijk tot rust te komen. Op hun website kunt u een breed assortiment aan producten vinden.
Badkamermeubel_Villeroy&Boch

Thebalux

Thebalux is een Nederlandse fabrikant die alleen producten vervaardigt van duurzame materialen. Bent u op zoek naar design en comfort, neem dan even een kijkje in hun prachtige lookbook.
Thebalux

Sanibel

Sanibel pakt uit met 4 mooie merken, Basic Line, Bliss, INK en Proline. Voor Less is More bent u bij Basic Line aan het juiste adres. Met Bliss kunt u uw badkamers laten sprankelen met mooie moderne badmeubels. INK bidt middels 6 verschillende stijlen veel verschillende mogelijkheden om een mooie badkamer samen te kunnen stellen en hierbij de juiste badmeubels te vinden. Proline maakt mogelijk dat u in 5 stappen de ideale badkamer kunt samenstellen.

Basic Line

Badmeubels_basic_line

Bliss

Badkamermeubel_Bliss

INK

Badkamermeubel_INK

Proline

Badkamermeubel_Proline
Showroom_homepage

Bezoek de showroom

In onze showroom aan de IJburglaan in Amsterdam vindt u diverse trends en inspiratie op het gebied van vloeren, badkamers en styling. U kunt een afspraak inplannen met Marco.

Header_accessoires

Styling

Met mooie zachte handdoeken, een heerlijke geurkaars en wat groen maakt u van uw badkamer een echte spa-ervaring. Voor mooie styling producten kunt u in onze webshop terrecht.